Over het vliegende paard

Het Vliegende Paard

Het Vliegende Paard is de grootste studentenkamer van Zwolle. Een plek voor alle studenten om te ontspannen, zich te ontwikkelen en andere studenten te ontmoeten. Dit doen we door alles aan te bieden waar een student maar van kan dromen! Zo kun je bij ons eten, vergaderen, een feestje geven, werken, borrelen en natuurlijk bier drinken terwijl je danst.

Blackboard Transparent

Voor studenten

Een student is meer dan iemand die alleen bier drinkt. Of ze nu en dan de boeken erbij pakt. Je moet immers ooit afstuderen! Iedere dag het café in lijkt niet mogelijk. Maar hele dagen alleen op je kamer met je laptop, een stapel vieze borden en een hoofd vol werk dat gedaan moet worden, is ook geen optie. Er moet een prettige plek zijn, waar je kunt ontspannen, maar je niet schuldig voelt dat je niet als een bezetene aan je verslagen werkt. Wij zijn die plek!

Bij Het Vliegende Paard kun je iedere dag terecht! We hebben veel te bieden voor studenten. Uiteraard hebben we bier, shaken we cocktails en kun je koffieleuten aan bar. Bij Het Vliegende Paard kun je ook avondeten, genieten van live muziek en vergaderen.

Studentencafe zwolle
Betaalbaar eten zwolle
Blackboard Transparent

Elk moment van de dag

Zit je ’s middags vast met je studie, dan drink je er een kopje koffie en een tweede gratis. Mocht je een geniale inval krijgen, dan is er altijd gratis WiFi.

 

En als ‘avonds boodschappen doen er niet meer in zit, eet je een lekkere, gezonde maaltijd bij het Paard. Iedere dag is onze keuken van 17.00 uur tot 20.00 uur geopend.

 

En ’s nachts organiseert Het Vliegende Paard toffe evenementen zoals live muziek avonden en culturele activiteiten of dans je op dinsdag op Voute Verzoekjes!

Foto impressie