top of page
Activiteiten Vliegende Paard Zwolle

Activiteiten

Naast alle evenementen die worden georganiseerd in, door en met  Het Vliegende Paard, is er elke dag van de week iets te doen. Houd onze social media in de gaten voor up to date informatie over onze events. Vier je liever privé een eigen feestje? Zaalhuur is bij ons voor studenten gratis en dat kan je combineren met een lekker arrangement.

Blackboard Transparent

Maandag
Speciaalbierdag

Speciaalbier liefhebbers opgelet! Wij hebben meer dan 100 bieren op onze menukaart en introduceren elke week nieuwe, bijzondere soorten. Op de maandagavond drink jij ze extra voordelig.

Maandag – Speciaalbierdag
Dinsdag – Voute Verzoekjes
Blackboard Transparent

Dinsdag
Voute Verzoekjes

Dansen doen we niet alleen in het weekend, maar ook op dinsdag gaan we uit onze plaat op de voutste hits. Vraag jouw favoriete guilty pleasure aan bij de DJ en ga los op ABBA, Captain Jack, André Hazes & many more! 

Blackboard Transparent

Woensdag
Livemuziek

Elke week presenteren wij lokale muzikanten, dus ga lekker zitten, relax en misschien sta jij tijdens de maandelijkse jamsessie wel bij ons op het podium. Kijk voor aankomende events bij onze vrienden van Het Gilde Zwolle

Elke woensdag livemuziek zwolle
Donderdag – Cocktaildag
Blackboard Transparent

Donderdag
Studentenstapavond

Alles mag op donderdag! Het weekend start bij ons op donderdag, tijd voor een cocktail en de volgende dag brak in de schoolbanken. Op donderdag zijn onze cocktails extra voordelig, waarna jij de avond tot de vroege uurtjes voortzet op de dansvloer.

Blackboard Transparent

Vrijdag
Danscafé

Op tijd beginnen op vrijdag? Leg alvast een bodempje in ons eetcafé, waar jij 7 dagen per week een hapje kunt eten. Zo weet je zeker dat je deze onvergetelijke avonden volhoudt. S'avonds gaan de stoelen weg is begint het feest! We gaan op alle vrijdagen door tot 02:00. Kijk voor upcoming events van onze partners bij Kleurrijk of Spleen Events.

  • Kleurrijk events
  • SpleenEvents
Vrijdag & Zaterdag – Danscafé
Weekprogramma
Blackboard Transparent

Zondag
Pubquiz

Elke zondag kun jij je brein kraken tijdens de pubquiz. Verzamel je team van vrienden, collega’s of studiegenoten en ga de strijd aan. Of kom lekker uitbrakken en sport kijken op het grote scherm. 

Zondag – Pubquiz
Vrijdag_Zaterdag2.JPG
Blackboard Transparent

Zaterdag
Danscafé

Op tijd beginnen op vrijdag en zaterdag? Leg alvast een bodempje in ons eetcafé, waar jij 7 dagen per week een hapje kunt eten. Zo weet je zeker dat je deze onvergetelijke avonden volhoudt. S'avonds gaan de stoelen weg is begint het feest! Wij gaan op alle zaterdagen door tot 02:00.

Eigen feest

Een eigen feest organiseren

Bij Het Vliegende Paard kan je ook elke dag je eigen feest organiseren. De zaalhuur is voor studenten gratis en dat kan je combineren met een lekker arrangement of leuke groepsactiviteit! Denk dan aan bijvoorbeeld Beerpong, een pubquiz, karaoke, een silent disco, een blacklight party, muziekbingo of een georganiseerde city/escapegame. Bij ons kan alles!

Wil je hier meer informatie over? Vul dan het aanvraagformulier in met een activiteit die je zou willen organiseren of om meer informatie en wij nemen contact met je op voor de mogelijkheden. Liever direct antwoord? Bel ons even!

bottom of page