top of page
Bedrijfsuitje organiseren zwolle

Voor bedrijven

Het Vliegende Paard bevindt zich middenin de binnenstad van Zwolle. Op 50 meter afstand van het centrale plein dat omgeven is door horeca en winkels. De locatie is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. In de omgeving zijn verschillende (betaalde) parkeergelegenheden op loopafstand.

 

Het café is gevestigd in een monumentaal pand met twee verdiepingen en een kelder. Er is geen lift aanwezig. Het Vliegende Paard is daardoor moeilijk toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Blackboard Transparent

Zaalhuur voor teamuitjes of vergaderingen

Het Vliegende Paard heeft diverse zalen, met ieder een eigen karakter, die geschikt zijn voor uw groepsevenement, reünie, vergadering of familiefeest.

Medewerkers van Het Vliegende Paard zorgen dat de gereserveerde zaal in de door u gekozen opstelling klaarstaat: u-vorm, blok, theater, boardroom of geen tafels, voor bijvoorbeeld een receptie of borrel.

Zaalhuur teamuitje
Arrangementen voor bedrijven
Blackboard Transparent

Arrangementen

Wilt u onbeperkt koffie of thee tijdens uw vergadering? Geef dit aan bij uw reservering (€ 5,00 p.p. per dagdeel).

 

U kunt tijdens uw vergadering of evenement bij Het Vliegende Paard ook een lunch of lunchbuffet reserveren. Al vanaf € 5,00 p.p. geniet u van een basic lunch in buffetvorm!

Of wilt u één van onze ruimtes gebruiken voor een borrel of een feestje? Bekijk dan eens onze borrelarrangementen.

Blackboard Transparent

Groepsactiviteit

Wil je graag een groepsactiviteit doen bij Het Vliegende Paard? Zoals een pubquiz, een muziekbingo of een workshop? Via onze partner GroepsUitjesZwolle.nl bieden wij op onze locatie heel veel groepsuitjes aan. Dit kan gecombineerd worden met arrangementen en is natuurlijk inclusief zaalhuur.

Image by Al Elmes

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van Het Vliegende Paard?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

bottom of page