Iedere dag van de week is anders!

Iedere dag van de week heeft bij Het Vliegende Paard een andere sfeer. Zo is zondag onze quizavond en vind je op woensdag een toffe band op ons podium. Als je van dansen houdt, dan is vrijdag jouw avond! Dan is Het Vliegende Paard een broedplek voor gave dance- en muziekconcepten.

Het Vliegende Paard organiseert daarnaast nog veel meer toffe evenementen. Een actueel overzicht van al deze events vind je op onze facebook pagina.

Ons weekoverzicht

Maandag

Speciaalbierliefhebbers kunnen maandag niet overslaan! Wij hebben namelijk meer dan zestig verschillende bieren op onze kaart. Je kunt elke week iets nieuws proberen. Op maandag zijn onze speciaalbieren verkrijgbaar vanaf €2,50. Heb je ze allemaal geproefd? Geen nood! Elke maandag zorgen wij voor een nieuwe Bier van de Week.

Dinsdag

Niet alleen in het weekend wordt er gedanst in Het Vliegende Paard. Op dinsdag wordt er gedanst op alle foute hits die in de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen. Guilty pleasures, one day flies; alles kan en mag. Vraag op dinsdag je voute verzoekje aan bij de dj.

Woensdag

Iedere woensdag staat in het teken van live muziek. Van jamsessies tot muziekbingo’s. Elke week proppen we lokale muzikanten op ons kleine podium. Ben je zelf muzikant of ken je een toffe singer songwriter, band of een andere unieke act? Geef het door en misschien sta jij of je vrienden binnenkort te rocken in studentencafé Het Vliegende Paard!

Donderdag

Het weekend begint op donderdag! Start met een etentje met vrienden of daag ze uit voor een potje 30 Seconds. Later schuiven we tafels aan de kant, zodat jij kunt dansen tot diep in de nacht. Je scoort op donderdag de lekkerste cocktails én mocktails vanaf €5,00!

Vrijdag & zaterdag

Op vrijdag hebben we retehippe dansfeesten. Het Vliegende Paard biedt verschillende dj-collectieven een podium om hun skills te laten horen op vrijdagavond, zoals More Flavour, Girls Love Horses en Kleurrijk. Op zaterdagavond kun je bij ons borrelen, waarna we dansen tot diep in de nacht. En: iedere zaterdag een shot voor €1,50!

Zondag

Elke zondag kun je in het Vliegende Paard je hersenen laten kraken tijdens onze wekelijkse pubquiz. Vanaf 20.30 uur kun je met een team van maximaal 5 personen de strijd aangaan en prachtige prijzen winnen!

Wil je een keer quizzen met je klas of collega’s? Bekijk de mogelijkheden.

logo_cta

Like jij ons al op Facebook?