Vacature online marketeer
10 uur

 

WAT DOE JIJ?


Op maandagochtend begint de week met het pakken van je bakje koffie of thee om vervolgens aan de klim naar het kantoor te beginnen. Na deze workout (3 trappen is veel) ga je het kantoor binnen en word je vrolijk begroet door je collega’s met wie je het kantoor deelt. Met je laptop uitgeklapt begint de werkdag. Tijdens deze dag worden er verschillende taken vervult; het analyseren van afgelopen week, wat staat er de komende tijd op de planning en wat moet hier nog voor gebeuren. Voorbereid ga je de vergadering in waarbij jij het voortouw neemt (want jij weet alles), we brainstormen samen om met nieuwe ideeën te komen om Het Vliegende Paard te verkopen naar onze gasten.

 

 

WIE BEN JIJ?

 

Jij beheerst de Nederlandse taal schriftelijk perfect en weet onze doelgroep aan te spreken met jouw scherpe, humoristische en wervende berichten. Je hebt een commerciële instelling en kan conceptmatig te werk gaan. Je kan werken binnen ons totaalconcept, maar dit belemmert jouw creativiteit niet. Samen met de grafisch vormgever ontwikkel je campagnes en verkoop je Het Vliegende Paard. Verder is gedegen kennis van social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en Snapchat een must.

✔ Je bent ambitieus en flexibel en gaat een uitdaging niet uit de weg

✔ Je hebt een commerciële instelling en kunt concept- en planmatig werken

✔ Je bent creatief en nieuwsgierig met oog voor detail

✔ Je bent resultaatgericht, analytisch en georganiseerd

✔ Je weet de ideeën uit te werken op een passende wijze

✔ Je bent niet bang om grenzen op te zoeken

✔ En je hebt affiniteit met het studentenleven en de wereld van social media

 

 

WIE ZIJN WIJ?

 

Het Vliegende Paard is hét studentencafé van Zwolle dat bekend staat om haar ludieke acties, slecht geacteerde filmpjes en creativiteit. De gast prikkelen, verrassen en vermaken zit in ons DNA. Wij zoeken graag de grenzen op, maar doen dit altijd met respect.

 

 

WAT BIEDEN WIJ?

 

✔ Conform cao loon

✔ Super toffe collega’s!

✔ Veel creatieve vrijheid

✔ Een informele werksfeer

✔ ALTIJD 25% personeelskorting

✔ 3 maanden gratis sporten bij Fit For Free

✔ 20 liter bier om je verjaardag te vieren voor je vrienden en familie

✔ 2 geweldige personeelsuitjes per jaar

✔ De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen

 

 

BEGINNEN JE HANDEN TE JEUKEN?

 

Bedenk een gaaf bericht om door middel van onderstaande foto’s Het Vliegende Paard te verkopen. Stuur dit samen met jouw CV en een motivatiebrief naar elroy@hetvliegendepaard.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

logo_cta

De grootste studentenkamer van Zwolle!