Het Vliegende Paard 25 jaar

In januari 2020 stonden wij te popelen om ons 25-jarig jubileum te vieren. Door de opkomende coronapandemie hebben we ons feestje toen moeten annuleren. We laten ons niet uit het veld slaan en doen nu een nieuwe poging. Ons 5e lustrum laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!

BOBO BORREL

Het feestelijke jaar starten we met een BOBO-borrel, speciaal voor onze zakelijke relaties, waaronder besturen van studentenverenigingen, de gemeente, de Zwolse 8, Buro Ruis, Hedon, collega horeca-ondernemers en onze buren. De bobo borrel vindt plaats op vrijdag 13 maart. De borrel is uitsluitend voor genodigden.
Heb je een uitnodiging per e-mail ontvangen?

FEESTEN

Je hebt vijf kansen in 2020 om de verjaardag van Het Vliegende Paard te vieren. Tof toch?! De jubileumfeesten zijn op de volgende vrijdagen in 2020:
* vrijdag 13 maart: jubileumfeest 1995-2000
* vrijdag 17 april: jubileumfeest 2000-2005
* vrijdag 19 juni: jubileumfeest 2005-2010
* vrijdag 18 september: jubileumfeest 2010-2015
* vrijdag 20 november: jubileumfeest 2015-2020

De feesten starten om 20.00 uur. Eindtijd? Die hebben we niet ;)!

Voor wie?

De feesten zijn voor iedereen die Het Vliegende Paard een warm hart toedraagt. Was jij werkzaam bij Het Vliegende Paard? Bestuurslid van een vereniging? Of hoorde je bij het meubilair?
Op onze gastenlijst kun je zien wie op welk feest aanwezig is, zodat je voor jezelf kunt beslissen naar welk feest je toe wilt. Je mag natuurlijk ook op alle feesten komen!

Wie jarig is, trakteert!

Jarig zijn en niet trakteren kan natuurlijk niet. Daarom hanteren we de “bierprijs van toen” voor pils van de tap!

Aanmelden

Heb jij zin om je (oude) studievrienden weer te zien, je oude bestuur of je oud collega’s? Dan zien we je graag verschijnen op één van de feesten in de grootste studentenkamer van Zwolle! Je hoeft je niet aan te melden, maar wij vinden het wel leuk om te weten wie er allemaal komen op ons feest.

Heb je vragen of opmerkingen over onze jubileumfeesten of de BOBO-borrel? Neem contact met ons op via mail: jubileum@hetvliegendepaard.nl

logo_cta

Like jij ons al op Facebook?