Een zaal voor jouw activiteit

Gratis een zaal huren!

Heb je iets te vieren? Je bent jarig, afgestudeerd of gewoon omdat je zin hebt in een feestje? In het Vliegende Paard zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij hebben meerdere zalen ter beschikking die allen een eigen sfeer hebben. Aan de hand van onderstaande foto's kun je alvast een impressie krijgen van de verschillende ruimtes. Je kunt de zalen helemaal gratis afhuren en wij zorgen voor een barman of -vrouw.

Wij regelen het voor je
Afhankelijk van je budget kun je je gasten consumptiemunten geven, warme of koude hapjes of bijvoorbeeld een welkomstcocktail. Heb je echter andere wensen? Dan komen we daar vast ook wel uit! Vraag naar Dennis of Elroy aan de bar of geef even een belletje. Mailen kan natuurlijk ook altijd! Hier zijn onze contactgegevens.


Theatercafé

Het Theatercafé is gelegen op de eerste verdieping. Het is een grote zaal, waar ongeveer 100 personen in kunnen. In deze zaal is een bar, muziekcomputer, dvd-speler en een beamer aanwezig. Het theatercafé beschikt tevens over een podium, wat het heel geschikt maakt voor optredens of bijvoorbeeld karaokefeestjes.


Kelderbar

De kelderbar is een knusse, gezellige ruimte met een voorportaal waar drie zitjes zijn gerealiseerd. De ruimte waar de bar zich bevindt, heeft een kleine dansvloer met discolampen en ook hier is uiteraard een muziekcomputer. Achter de bar is ook een grote televisie aanwezig, aangesloten op een dvd-speler. De kelderbar heeft plek voor ongeveer 80 personen.


Joy

De Joy is het gedeelte aan de rechterkant van het hoofdpand. Dit gedeelte is in de zomer van 2011 volledig gerenoveerd en heeft plaats voor circa 70 personen. Met vele verschillende zitjes, maakt deze ruimte het een echte borrelplek. Ook deze ruimte heeft een muziekcomputer, een groot televisiescherm achter de bar met dvd-speler en een beamer. Voor zowel borrels als feesten erg geschikt!


Vergaderruimte nodig? Bel ons voor meer informatie of om direct te reserveren! 038 - 422 43 77