Zalen en vergaderruimtes


Zalen

Heb je iets te vieren? Je bent jarig, afgestudeerd of gewoon omdat je zin hebt in een feestje? In het Vliegende Paard zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij hebben meerdere zalen ter beschikking die allen een eigen sfeer hebben. Aan de hand van onderstaande foto's kun je alvast een impressie krijgen van de verschillende ruimtes. Je kunt de zalen helemaal gratis afhuren en wij zorgen voor een barman of -vrouw.

Wij regelen het voor je
Afhankelijk van je budget kun je je gasten consumptiemunten geven, warme of koude hapjes of bijvoorbeeld een welkomstcocktail. Heb je echter andere wensen? Dan komen we daar vast ook wel uit! Vraag naar Dennis of Elroy aan de bar of geef even een belletje. Mailen kan natuurlijk ook altijd! Hier zijn onze contactgegevens.


Theatercafé

Het Theatercafé is gelegen op de eerste verdieping. Het is een grote zaal, waar ongeveer 100 personen in kunnen. In deze zaal is een bar, muziekcomputer, dvd-speler en een beamer aanwezig. Het theatercafé beschikt tevens over een podium, wat het heel geschikt maakt voor optredens of bijvoorbeeld karaokefeestjes.

Het Theatercafé


Kelderbar

De kelderbar is een knusse, gezellige ruimte met een voorportaal waar drie zitjes zijn gerealiseerd. De ruimte waar de bar zich bevindt, heeft een kleine dansvloer met discolampen en ook hier is uiteraard een muziekcomputer. Achter de bar is ook een grote televisie aanwezig, aangesloten op een dvd-speler. De kelderbar heeft plek voor ongeveer 80 personen.

De Kelderbar


Joy

De Joy is het gedeelte aan de rechterkant van het hoofdpand. Dit gedeelte is in de zomer van 2011 volledig gerenoveerd en heeft plaats voor circa 70 personen. Met vele verschillende zitjes, maakt deze ruimte het een echte borrelplek. Ook deze ruimte heeft een muziekcomputer, een groot televisiescherm achter de bar met dvd-speler en een beamer. Voor zowel borrels als feesten erg geschikt!

De Joy


Vergaderen

Vergaderen…, niet altijd even leuk, maar soms noodzakelijk! Voor groepen tussen 2 en 20 personen hebben wij op de tweede verdieping drie vergaderruimtes beschikbaar. En speciaal voor vergaderingen hebben wij vergaderbier en vergaderkannen koffie en/of thee voor een gereduceerd tarief.

Vergaderen met een grote groep
Betreft het een vergadering met meer personen, bijvoorbeeld een algemene ledenvergadering, dan hebben wij het Theatercafé op de eerste verdieping ter beschikking. Maar ook onze kelderbar kan voor meerdere personen worden omgetoverd tot een prima vergaderplek!

Beamer nodig?
En wil je voor je vergadering gebruik maken van een beamer, microfoon of andere attributen? In overleg kan dit gebruikt worden. Laat bij je reservering even weten wat er nodig is en wij kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Vergaderruimte nodig? Bel ons en maak direct een reservering! 038 - 422 43 77