Wat is Het Vliegende Paard?

Studentencafé Het Vliegende Paard is het café waar je bijna ieder moment van de dag terecht kunt. Elke dag. De kroeg met meer dan zestig soorten speciaalbier, met smakelijke, betaalbare studentenhappen voor wanneer je geen zin hebt om te koken. Bij ons ontmoet je een hele nieuwe familie aan studenten.

Of je nou komt voor een kopje koffie bij het studeren of een avond stappen tot de zon op komt, Het Vliegende Paard is waar jij moet zijn.

Studentencafé

Het Paard, zoals jullie het noemen, is een studentencafé. En heeft daarom heel veel te bieden, zoals: bier. Ja, er is heel veel bier in het Paard, niet alleen Heineken, Grolsch, Brand en Amstel, maar ook meer dan zestig verschillende speciaalbieren. Die op maandagavond al vanaf €2,50 over de bar gaan.

Maar een student is meer dan iemand die bier drinkt en zo nu en dan de boeken erbij pakt. De ‘nieuwe’ student wil snel afstuderen. Iedere dag de kroeg in lijkt niet mogelijk. Maar hele dagen alleen op je kamer met je laptop, een stapel vieze borden en een hoofd vol werk dat gedaan moet worden, is ook geen optie. Er moet een prettige plek zijn, waar je kunt ontspannen, maar je niet schuldig voelt dat je niet als een bezetene aan je verslagen werkt.

Het Vliegende Paard is die plek. Je kunt er iedere dag terecht. Zit je ’s middags vast met je studie, dan drink je er een kopje koffie en een tweede gratis. Mocht je een geniale inval krijgen, dan is er altijd gratis WiFi. ’s Avonds, boodschappen doen zit er niet meer in, eet je een lekkere, gezonde maaltijd bij het Paard vanaf € 3,-! De afwas wordt gedaan.

Het Paard biedt nog veel meer. Iedere avond is er iets te doen. Zondagavond ontwaak je bij de hersenkrakende pubquiz. Op maandag drink je als toetje na de maaltijd een speciaalbiertje. Dinsdag organiseer dansen onszelf lekker los tijdens Voute Verzoekjes avond. Woensdag eet geniet je elke week weer van live muziek.

Donderdag, cocktailavond, Sparkling 43 of een Split Love, of een andere cocktail voor maar vijf euro. Iedere vrijdag een ander feest: More Flavour, Day Off, In The Mix. Kortom, jong muzikaal Zwols talent laat van zich horen op het podium van Het Vliegende Paard. En zaterdag, die dag behoeft geen uitleg, is gewoon zaterdag stapdag.