Informatie over het ophalen van de polsbandjes

Heb jij in de afgelopen weken een e-ticket gekocht voor ons Oud en Nieuw event Turn on 2017? Lees dit bericht dan even goed door!

Met het e-ticket kun je tijdens de nieuwjaarsnacht (vanaf 00:30 uur) bij ons aan de deur een polsbandje ophalen. Met het polsbandje kun je toegang krijgen tot ons oud en nieuw feest, maar ook die van onze buren: Shotto, Bloopers, Bruut en De Twee Heeren.

Het e-ticket moet je uitprinten en meenemen. Bij ons aan de deur wordt je ticket gescand en als alles klopt krijg je jouw polsbandje. Je kunt dan bij ons naar binnen, of als je dat wilt naar één van onze buren gaan. Je kunt het e-ticket alleen inwisselen voor een polsbandje bij het café waar je hem hebt besteld.

VIP

Heb je een VIP ticket? Dan kun je eenmalig gebruik maken van onze VIP rij. Ook daar kun je jouw e-ticket omwisselen voor een polsbandje. Daarnaast krijg je ook een knipkaart waarmee je jouw jas gratis kunt ophangen, een glas bubbels krijgt en twee gratis drankjes (pils v/d tap, fris of huiswijn).

Drukte

Wij raden je aan om op tijd bij ons te komen vanwege de grote verwachte drukte. Als het bij ons echt te druk wordt en de rij te lang sturen we eerst mensen door naar onze buren.

Openingstijden:
00:30 - 05:30 á 06:00 uur
Andere kroegen in de Voorstraat gaan om 01:00 uur open.

Voorwaarden VIP
De entree is persoonlijk. Je naam staat genoteerd op de gastenlijst. Bij de deur kan om legitimatie gevraagd worden. (Legitimatie moet je sowieso altijd bij je hebben) De VIP-entree is alleen geldig bij ‘Het Vliegende Paard’.

Deurbeleid
Wij hanteren tijdens de oud en nieuw nacht zoals altijd ons deurbeleid. Ons deurbeleid kun je hier lezen.