Weekagenda

Wij organiseren van alles in Het Vliegende Paard. Van workshops tot dance feesten, en van live muziek shows tot debatavonden. Een actueel overzicht van al deze events vind je op onze facebook pagina.

Naast al deze events organiseren wij ook elke week vaste activiteiten. Zo heeft elke avond in de week zijn eigen activiteit. Ons vast weekschema check je hieronder.


Elke week in Het Paard:

Maandag - Speciaalbieravond

Niet alleen voor de echte bierliefhebber is dit een reuzegezellige avond. Onze speciaalbieren zijn op maandag maar €2,50. Wij hebben meer dan zestig verschillende speciaalbieren, dus je kunt elke week wel weer iets nieuws proberen. Heb je ze toch allemaal gehad? Geen nood! Elke maandag zorgen wij namelijk voor een nieuwe Bier van de Week!

Dinsdag - Voute Verzoekjes

Niet alleen in het weekend wordt er gedanst in Het Vliegende Paard. Op dinsdag mag jij je foute guilty pleasures aanvragen bij onze dj. Je hoeft je trouwens niet te schamen voor jouw verzoekjes, want iedereen probeert zo fout mogelijke muziek aan te vragen.

Woensdag - Live muziek

Wij proppen elke week weer lokale muzikanten op ons kleine podium. Zo hebben wij Dinner Sessions, waarbij goede lokale muzikanten voor achtergrond zorgen tijdens jouw etentje. Ben je zelf muzikant? Doe dan mee met onze tweewekelijkse jamsessies.

Donderdag - StudentenStapAvond

Het weekend begint bij ons al op donderdag. Dan is het ook cocktailavond, een Sex On The Beach bijvoorbeeld voor maar vijf euro. Studerend Zwolle gaat tot diep in de nacht door op onze dansvloer.

Vrijdag & Zaterdag - Dansen!

Op vrijdag hebben we retehippe dansfeesten. Zoals More Flavour of Day Off. Op zaterdag gaan we door tot diep in de nacht en hebben we al shots voor maar €1,50!

Zondag - Pubquiz

Elke zondag kun je in het Vliegende Paard je hersenen laten kraken tijdens onze wekelijkse Pubquiz. Vanaf 20.30 uur kun je met een team van maximaal 5 personen de strijd aangaan en prachtige prijzen winnen! Meer info hier.