Jouw pubquiz uitje in Het Vliegende Paard

Samen overleggen, discussiëren en lachen over de juiste antwoorden. Een vermakelijk bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, etc. met gezonde porties teambuilding en amusement. Het Vliegende Paard biedt samen met PubQuizZwolle.nl verschillende quizarrangementen aan voor elk budget. Deze arrangementen bestaan uit combinaties van pubquizzen, buffetten en hapjes & drankjes.

Lijkt dit je wat? Bezoek de website van PubQuizZwolle.nl

Naar PubQuizZwolle

Bedrijfsuitje organiseren in Zwolle

Organiseer je een bedrijfsuitje en ben je op zoek naar een leuke activiteit? Onze pubquiz is een ideale activiteit voor jouw teamuitje. Een gezonde mix van gezelligheid, teambuildin, kennismaking en vooral lol, maakt onze pubquiz dé activiteit voor bedrijfsuitjes in Zwolle.

Vrijgezellenfeest organiseren in Zwolle

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Zwolle? Kies voor een pubquiz in Zwolle! Onze pubquiz is een plezierige groepsactiviteit die in een kroegsfeer plaatsvindt. In verschillende teams strijden de deelnemers tegen elkaar om de hoofdprijs. Meer weten? Check de website!

Naar PubQuizZwolle

Pubquiz op zondag in Zwolle

Elke zondag kun je in het Vliegende Paard je hersenen laten kraken tijdens onze wekelijkse Pubquiz. Vanaf 20.30 uur kun je met een team van maximaal 5 personen de strijd aangaan en prachtige prijzen winnen! De quizavonden worden geëntertaind door onze vaste quizmasters.

  • Inschrijven v.a. 20:00 uur
  • Start quiz: 20:30 uur
  • Kosten deelname: €3,- p.p.

Teams van maximaal vijf personen (bij meer dan 5 personen is deelname wel mogelijk, maar kunnen er geen prijzen gewonnen worden) Zorg dat je contant geld bij je hebt. Je kunt namelijk niet pinnen voor de quiz.